כיבים גדולים במשך תקופה ארוכה ברגליים - גפיים תחתו

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

29/09/2011 | 11:09 | מאת: האמא הסורגת

אני סובלת משושנות חוזרת במשך שנים רבות ולאחר שהשושנות עוברות נוצרים לי כיבים , כרגע מטופלת ביוני כסף , שכבר גרמו לי להטבה קלה, השאלה שלי אם נקז לימפתי יעזור מה גם שהרופא המומחה אמר לי שלרגלים שלי אין כבר תקנה וכל פעם יצטרכו לעשות את הפעולה, מהי הפעולה והאם יש מקום ברגליים כמו שלי השושנות שלי הם בטווח מכף רגל ועד הברך , אודה על התשובה .

שלום לך ממליץ שתעברי דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקת ורידים, ואם יש תחזרי אלי כי ניתן לטפל ביעילות ולפתור את בעיית הכיבים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם