הקשר בין נימים לאי ספיקה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

20/09/2011 | 09:26 | מאת: רויטל

התעניינתי לאחרונה בסקלרותרפיה להעלמת נימים והרופא הפנה אותי לביצוע דופלר שהצביע על אי ספיקה . האם אי ספיקה תהווה מניעה לטיפול בנימים? האם זה מחייב אותי לטפל באי הספיקה אם אין עדות לדליות ? תודה רבה ((:

שלום עדיף לטפל קודם באי הספיקה של הורידים כיוון שלטיפול בנימים בנוכחות אי ספיקה עלולות להיות תוצאות אסטטיות לא טובות.

24/09/2011 | 19:44 | מאת: רויטל

האם ניתן לטפל באי ספיקה ללא השמדה של הוריד ? אני פשוט חוששת לטפל ב'הפרעה' רפואית שלא באה לידי ביטוי בשום צורה רק בשביל שאוכל להתחיל בפרוצדורה של העלמת נימים (שזו הפרעה אחרת...).

מנהל פורום ורידים וכלי דם