כאב ונפיחות ברגל

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

17/09/2011 | 23:35 | מאת: דנה

שלום, כבר כמה ימים יש לי כאב ברגל בחלק התחתון האחורי, הכאב הוא כשנוגעים במקום וניתן להרגיש בליטה קטנה, לא קיבחצי מכה ולא נעקצתי, אני בת 23ואני נוטלת גלולות למניעת הריון ומעשנת כקופסה לשבוע, האם יכול להיות שמדובר בקריש דם וכיצד ניתן לבדוק זאת, כמו כן באיזור המקום יש לי קעקוע כשבן שנה וחצי, תודה מראש

שלום לך אם מדובר בקריש דם הרי שהוא קרוב לודאי קטן, שטחי ובלי משמעות מדאיגה. ממליץ שתפני לבדיקת רופא מומחה לכלי דם.

מנהל פורום ורידים וכלי דם