בעיית ורידים בהקשר של ספורט

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

03/09/2011 | 21:53 | מאת: מישהי

שלום רב, אני בת 30 ויש לי בעיית ורידים קלה. עד כה לפחות זה היה כמעט ולא מורגש בצד האחורי של הברך השמאלית (איני יודעת איך איזור זה נקרא) אך מאז התחלתי לעסוק בספורט העיניין מחמיר ומופיעים עוד ועוד ורידים בולטים באיזור, איני יכולה להמנע מספורט והדבר מאוד חשוב עבורי!!! מה עושים במקרה כזה? תודה

שלום ממליץ שתבקשי מרופא המשפחה שישלח אותך לבדיקה בשם דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקה. אם יש אי ספיקה תודיעי לי ואסבירך לך דרכי טיפול.

מנהל פורום ורידים וכלי דם