ורידים בגוף

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

27/08/2011 | 23:06 | מאת: אורלי

שלום לפני כשנתיים החלו לצאת לי ורידים ברגליי עם נימים לידם מה שמחמיר כל הזמן, הבעיה הנוספת היא שזה החל לצאת בכל הגוף(בעיקר בחזה ,בצידיי הבטן ולאחרונה גם בגב) חשוב לציין שהורידים לא בולטים במגע אלא רק ויזואלית בצבע ירוק- כחול...עברתי בדיקות אצל מספר רופאים שאמרו לי שאין מה לעשות וצריך לקבל את רוע הגזירה אבל זה לא נמשהו שאני יכולה לקבל אותו בשלווה.......האם ניתן לטפל בבעיה זו?

שלום עקרונית ניתן לטפל בבעיה אסטטית זו בהזרקות אותן מבצעים רופאים רבים. חשוב לברר את מידת נסיון הרופא

28/08/2011 | 16:34 | מאת: אורלי

האם ניתן לטפל בזה דרכך?

מנהל פורום ורידים וכלי דם