עציון 22 רמת גן

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

25/08/2011 | 18:42 | מאת: מירב

שלום ד"ר אני בהריון חודש חמישי וסובלת מאוד מורידים בולטים וכואבים. לרוב אני מתקשה ללכת מרוב כאבים. הורידים ממוקמים לאורך כל הרגליים ונפוחים מאוד כבר מאזור המפשעה. ניסיתי גרב אלסטית אבל זה לא עזר ורק הכאיב לי יותר בורידים. האם יש חשש כלשהו לעובר? האם יש טיפול בהריון? אודה לתשובתך המהירה

שלום לך מצב הריון בו הרחם לוחץ על הורידים באגן ומפריע לניקוז מהרגלים וכן הורמוני ההריון, מחמירים את מצב הורידים. ממליץ בשלב זה על גרבים אלסטיים עד גבה הברך והגבהת הרגלים בשכיבה מעל גבה החזה ופני אלי שוב 3 ח' לאחר הלידה. אז ניתן לבדוק ואף לטפל.

מנהל פורום ורידים וכלי דם