ורידים וקלוגסן

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

25/08/2011 | 06:51 | מאת: חני

שלום, אני בהריון בשבוע 16וסובלת מאד מורידים נפוחים מכוון המפשעה לרגל עד כדי חוסר אפשרות לעמוד. שאלתי האם יש קשר בין לקיחת זריקות קלוגסן והאם משהו יכול לקרות (התפוצצות וריד, דלקת וכו) מיואשת...

שלום מטרת זריקות קלקסן היא לטפל בקרישי דם. הטיפול אינו מטפל בורידים בולטים וגם אינו גורם להם. הורידים נוטים לבלוט בהריון בשל שילוב של לחץ הרחם על ורידי האגן עם הורמוני השיליה. אם יש דמם , הטיפול בקלקסן עלול לגרום לכך שיחמיר.

מנהל פורום ורידים וכלי דם