לחצים בראש ובאוזן

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

28/12/2005 | 20:18 | מאת: יריב

דוקטור שלום .... אני פונה מאחר ואני סבור כי ברשותך כיוון למוצא בעייתי. הכל החל לאחר שאיפת "פופרס" בזמן קיום יחסי מין , הכל היה בסדר אך יום למחרת בבוקר שהתעוררתי , איבדתי את שיווי המשקל , והרגשתי לחץ חזק מאוד בחלק הימני אחורי של הראש ונפלתי כי לא הצלחתי להתייצב וראיתי שחור בעיניים. אחרי שהכל נרגע הלחצים הללו באזור הימני אחרוי בראש לא הפסיקו והקרינו לי על העין ועל האוזן תוך תחושה של ואקום באוזן ימין. שלחו אותי לסי.טי שיצא תקין אך וכעבור מספר ימים הכל חלף .(הכל החל לפני שבועיים) לפני 3 ימים שוב התחילה אותה ההרגשה המוזרה בראש לחזור ושוב יש לי לחץ חזק בראש שמקרין לאוזן ויוצר מעין ואקום0 באוזן ימין. מה דעתך יכולה להיות הסיבה ?? ואיך אני יכול לפתור אותה ? זה מציק ומטריד ? התחושה מתגברת בייחוד בעת מקלחת עם מים חמים על הראש הלחץ מתחזק ומתגבר והואקום שאני חש באוזן גם כן .... תודה מראש יריב

שלום יריב. איני יודע מה זה פופרס . בכל אופן , ממליץ שתפנה לרופא אף אוזן וגרון.

מנהל פורום ורידים וכלי דם