נימול בידיים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

08/08/2011 | 16:38 | מאת: liron

שלום רב. מזה כמה ימים אני מרגישה בנימול טורדני בכפות הידיים. תחילה זה התחיל עם הרגשה של הירדמות אחת האצבעות ולעיתים הרגשתי כי אין לי תחושה עם האצבע הזו כמו עם השאר. עכשיו אני מרגישה שזה התפתח מעבר לכך. כפות הידיים שלי מאדימות לעיתים קרובות ואני מרגישה שהן מאוד "מגושמות" לדוגמא כשאני רוצה להקליד. אני מרגישה שזה מאוד מעייף אותי ואני לא יכולה להקליד. האם יש קשר לכלי הדם? מה ניתן לעשות? תודה רבה

שלום לך. ייתכן שמדובר בלחץ על עצב. בשלב ראשון ממליץ לפנות לבדיקת אורטופד. אם לא מוצא בעיה, לנוירולוג ואם הוא לא מוצא בעיה, אז למומחה לכלי דם.

מנהל פורום ורידים וכלי דם