הריון גרד פנימי + תחושת שריפה פנימית

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

07/08/2011 | 08:30 | מאת: מיכל

שלום , אני נמצאת בהריון בשוע 30 , כבר למעלה מחודש יש לי מן גרד פנימי בירך ימין ללא כל סימן חיצוני , מידי פעם מלווה בתחושת שריפה פנימית שבאה והולכת . אתמול התעוררתי בלילה מתחושת שריפה חזקה באותו המקום שחלפה לאחר מספר שניות . מה יכולה להיות הסיבה לכך ? תודה רבה מיכל

שלום יכול להיות שמדובר בוריד באי ספיקה, ממליץ שתעברי דופלקס ורידי רגלים. כמו כן יכול להיות שמדובר בהקרנה של תחושות מעמוד שדרה מותני. כך שתפני גם לבדיקת אורטופד.

מנהל פורום ורידים וכלי דם