אי ספיקה של כלי דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

31/07/2011 | 16:46 | מאת: ד.ד

שלום רב, אימי בת ה 61. נראי מעולה, בריאה ועובדת. חולת סכרת . בחודשיים האחרונים נתפסות לה כפות הרגליים במיוחד בשעות הלילה . הדבר מלווא בכאב מטורף עד בכי. חוות הדעת שקיבלתי עד כה בפורום הוא : לא מן הנמנע כי אמי סובלת מאי ספיקה של כלי דם עקב סיבוכים של סוכרת. כמובן שמיד נפנה לרופא מומחה לכלי דם, ועד שזה יקרה אשמח לדעת קצת יותר בעניין ... עד כמה זה מסוכן? האם יש טיפול מיידי? אני פשוט לא רגועה בכלל... תודה מראש, ושניהיה בריאים.

שלום. נכון שאי ספיקת ורידים עלולה לגרום לכאב, אבל ישנם סיבות נוספות. במצב של סוכרת עלולה להיות פגיעה בעצבים ואז ישנם כאבים. גם עלולים להיחסם עורקים ואז יש גם כאבים ואף מצבים קשים יותר . צריך לאבחן בדיוק את הסיבה לכאב ולטפל בהתאם.

מנהל פורום ורידים וכלי דם