בדיקת סונר-דופלר קרוטיס

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

27/07/2011 | 16:07 | מאת: ארז

שלום רב, אימי עברה לאחרונה בדיקת סונר דופלר עקב סחרחורות מידי יום. בנוסף לאחרונה היא נפלה עקב הסחרחורות ושברה עצם. תוצאות הבדיקה: ימין קרוטיס: קיימת הצרות המודינמית 50-60% בעורק הפנימי ע"י רובד מסויים. אין לזהות קיב. שמאל קרוטיס:קיימת הצרות המודינמית 25-49% בעורק הפנימי והחיצוני ע"י רובד מסויים. אין לזהות קיב. שאלתי: כמה זה חמור? האם ישנם טיפולים מיוחדים שניתן לעשות בנוסף לכדורים? האם להומאופטיה יש דרכים להקל על ההצרות? תודה רבה ארז

שלום. מדובר בהיצרויות בדרגה בינונית הדורשות בשלב זה מעקב בדיקות דופלקס. יש לשקול לתת תרופות סטטיניות אם עדיין אינה מקבלת, יחד עם רופא המשפחה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם