כאבי תופת בשריר התאומים רגל ימין

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

23/07/2011 | 23:08 | מאת: תומר

היי שמי תומר אני בן 32 בחור בריא לכל המשתמע ..לפני שנה התחילו לי כאבי תופת בשריר התאומים כאשר הייתי מתחיל לעבוד במאמץ.. לאחר מכן זה התחיל אחריי עמידה ממושכת של כמה שעות .. ועכשיו זה כבר נהיה בלתי נסבל אני קם בבוקר וכבר לאחר חצי שעה מתחילים לי כאבים .. הלכתי לרופא המשפחה שלי נוא שלח אותי לבדיקה באסותא של "דופלר עורקים" והכל תקין .. אני לא יודע מה לעשות .. כבר לנהוג זה כבר קשה לי ... אני מבקש את עזרתך במציאת פתרון זה כבר בלתי נסבל.. והדברים הכי בסיסיים קשים לי .... תודה מראש תומר

שלום לך. יכולות להיות שתי סיבות. האחת, בעיה בעורקים שבבדיקות ראשונות לא עלו עליה. מצב זה נקרא תיסמונת הלכידה = ENTRAPMENT בה יש כעין חביקה של העורק ע''י שרירי הסובך. ממליץ שתפנה בשאלה זו לבדיקת מומחה לכלי דם. מצב נוסף עלול להיות בעיות אורטופדיות כגון הקרנה מעמוד שדרה או דלקת בגיד מקומי. לכן ממליץ גם על בדיקת אורטופד

מנהל פורום ורידים וכלי דם