מהי הפרעה המודינמית?

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

10/07/2011 | 08:54 | מאת: תמר

בעלי בן 54. סוכרתי. מזה זמן שיש לו סחרחורות. בשבועות האחרונים הוא מופנה לבירורים. רופאה נוירולוגית הפנתה אותי לבדיקת US דופלקס עורקי הצוואר עם שאלה לגבי עדות להפרעה המודינמית. האם הכוונה לרובד טרשתי? תודה.

הפרעה המודינמית היא הפרעה בזרימת הדם. השאלה היכן ובאיזו עוצמה.

12/07/2011 | 13:18 | מאת: תמר

איני יודעת להגיב על מה שכתב. השאלה שלי, בעצם, היא האם בדיקה זו בעורקי הצוואר יכולה להעלות לגלות רובד? יעבור את הבדיקה ביום ו' הקרוב. אוכל להעלות בפורום זה את התוצאות. מקווה שאוכל לקבל איזשהו מענה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם