בדיקת דם עוקרי

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

09/07/2011 | 14:36 | מאת: שחר

היי, אני לא יודע אם זה הפורום הרלוונטי אבל בכל זאת יש לי שאלה . אני בן 27.5 בריא בדרך כלל לפני שבועיים עברתי בדיקת דם עוקרי במיון בעקבות שאיפת עשן בשריפה . רק לאחר 3 ניסיונות במקומות שונים בשתי הידיים הצליחו להוציא לי דם . כבר שבועיים מאז הבדיקה היד השמאלית שלי מאוד כואבת יש לציין הבדיקה הייתה ממש לא נעימה ואפילו כואבת . בכל מקרה היד שלי מתפקדת אבל בתנועות מסויימות אני מרגיש כאב חד ולא נעים . האם זה משהו שצריך לעבור או שעלי ללכת להיבדק ואצל מי ? תודה על התגובה שחר

כוונתך לדם עורקי. ייתכן ובמהלך הדקירות נוצר שטף דם פנימי שלוחץ על עצב וזו הסיבה לכאב. אם הבעיה מחמירה או לא משתפרת בשבועות הקרובים, פנה לבדיקת רופא משפחה בשלב ראשון שיפנה אותך למקום המתאים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם