זריקות קצף לורידים...דיי דחוף ומצטערת על האורך

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

04/07/2011 | 10:40 | מאת: שירן

בוקר טוב ..עוד שבוע יש לי טיפול בזריקות קצף יש לציין שהבעיה היא אסטטית וקצת רפואית..בחרתי לטפל דרך כללית אסטטיקה..השאלה שלי היא דיי מורכבת- 1.האם מותר עם גלולות מרסילון 2.אני דיי הרבה על הרגליים ובנוסף עושה הליכות וריצות כל ערב. 3.מה הסיכויים שיחזור להיות לי ורידים 4.ובכלל מה סיכויי ההצלחה האם אני סתם זורקת כסף ואחרי שנה זה יחזור? 5.התופעות לוואי שיהיה כתם חום הם שכיחות?

שלום איכות הטיפול תלויה בנסיון שיש למטפל. תופעות הלואי שציינת עלולות להופיע בשכיחות של עד כ40 אחוז כתלות ברוחב הורידים, נרחבות הבעיה ונסיון המטפל. גלולות לרוב מעלות סיכון לקרישים אך הרופא המטפל אמור להתחשב בכך. הסיכוי לחזרה קיים וגם הוא תלוי בנסיון הרופא המטפל וכן בתגובתך לטיפול.

מנהל פורום ורידים וכלי דם