שטפי דם בידיים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

16/06/2011 | 21:27 | מאת: רוית

שלום רב לאחרונה שמתי לב שכשאני מבצעת פעולה שדורשת לחץ על כף היד (כמו סגירה חזקה של ברז) מיד מופיעים על מקום הלחץ שטפי דם אדומים (כאילו פיצוצים של כלי דם מתחת לעור). זו תופעה חדשה אצלי. זה עובר אחרי כמה שעות או עד למחרת. האם זה יכול להעיד על בעיה? רוב תודות!

נראה שמדובר בשבירות גדולה יותר של כלי דם קטנים. לא נראה לי שיש לכך משמעות, אבל בכל זאת ממליץ שרופא המשפחה ישלח אותך לספירת דם ומשטח דם, וכן שתפני לבדיקת רופא ראומטולוג

17/06/2011 | 18:12 | מאת: רוית

מנהל פורום ורידים וכלי דם