אצבע שלא מגיעה אליה דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

14/06/2011 | 20:11 | מאת: נויה

שלום רב, ברצוני לתאר לך תחושה מוזרה שאני מתקלת בה בחודשים האחרונים ואודה לך מאד אם תגיד לי מה דעתך ומה אני צריכה לעשות. לפני כמה חודשים לפתע התחיל לי גירוד פנימי נורא חזק בזרת כף היד, אני מנסה לגרד בכל דרך ורק כשאני מכאיבה לעצמי זה מפסיק לגרד. דבר זה היה חוזר כמה פעמים ביום לתקופה של חודשיים בערך. זה נעלם. באותה הזרת, לפני חודש בערך, אני מופתעת למראה האצבע שלי לבנה מאד כאילו שלא מגיע אליה דם. אני מעסה את האיזור ומנערת את היד למשך מספר דקות עד שמתחילה לחזור התחושה וחוזר הצבע לאצבע. דבר זה חוזר כמה פעמים ביום בחודש האחרון. אודה לך מאד על התייחסותך

שלום ממליץ שתפני לבדיקת מומחה לכלי דם בזמן שהאצבע לבנה. ייתכן ומדובר בתגובת יתר של כיווץ כלי דם או בעיה אחרת בכלי הדם.

מנהל פורום ורידים וכלי דם