עורק סתום ברגל שמאל

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

08/06/2011 | 19:48 | מאת: Udi

שלום,אבי בן 69 חולה סרטן ריאות מסוג תאים קטנים ,לאחר בדיקת דופלר רגליים התגלה שברגל שמאל העורק הראשי סתום ,ובגלל המחלה לא ניתן לבצע צינתור . ברצוני לשאול האם יש דרך אחרת לטיפול בכלי הדם ברגליים , לציין שזה גורם לו לסבל רב וכאבים אחרי הליכה של זמן קצר ,תודה.

שלום טיפול בעורק סתום יכול להיות באמצעות טיפול בצינתור או בניתוח מעקף. הרופא המומחה לכלי דם חייב להתחשב גם במחלות הרקע שיש למטופל ולפני מהלך המחלה ועוצמתה להחליט על הצורך וסוג הטיפול.

מנהל פורום ורידים וכלי דם