עזרה דחופה לאישה הלוקה בווסקוליטיס סרברל

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

25/12/2005 | 15:04 | מאת: אבישג

שלום רב, דודתי לקתה בווסקוליטיס סרברל- מקרה נדיר למדיי, למיטב הבנתי. מצבה בכי רע. כרגע היא מאושפזת בבי"ח ונוספו לתמונה שני גורמים חדשים: דלקת שתן חריפה ואיבוד המוגלובין מ-13 ל-8 נקודה משהו תוך זמן קצר ביותר. הרופאים אומרים שאיבוד ההמוגלובין מעיד על דימום פנימי כנראה. האם זה בהכרח כך? האם יש צורך בגסטרוסקופיה? מה דעתך? האם יש לך עצה כללית, לאן לפנות? האם יש מומחה בנושא? אנו זקוקים לסיוע שלך. תודה, אבישג.

כאשר יש דימום פנימי, צריך לבצע בירור דרכי עיכול שכולל גסטרוסקופיה וקולונוסקופיה אולם זה אם יש סימנים המצביעים שהדמם מקורו ממע' העיכול, כגון שינוי בצבע הצואה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם