דופלר הקרוטיס

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

14/05/2011 | 18:37 | מאת: צבי

מה משמעות התוצאות הבאות: צד ימין: ביפורקציה בגובה רגיל. פלאקים מסוידים עדינים עם עיבוי אינטימה בביפורקציה ובחלק פרוקסימלי של קרוטיס פנימי ללא הפרעה המודינמית. צד שמאל:ביפורקציה בגובה רגיל. פלאקים מסוידים עדינים עם עיבוי אינטימה בביפורקציה ובחלק פרוקסימלי של קרוטיס פנימי שגורם להצרות כ-30% בקרוטיס פנימי. נשלחתי לבדיקה עקב סחרחורת קצרה חריפה חד פעמית. CCA PRO LT-64 RT-63 , CCA DIS LT-62 RT-55 , ECA LT-60 RT-63, ICA PRO LT-53 RT-42, ICA DIS LT-43 RT-33 תודה

שלום לך. המשמעות היא שאין בעיה משמעותית בעורקים שניבדקו. וקרוב לודאי שהם לא מקור התלונות. ממליץ לחזור שוב על הבדיקה עוד שנה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם