פתח-תקוה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

27/04/2011 | 00:31 | מאת: אלברט

שלום ד"ר אני מבקש לדעת אם גרביים אלסטיות יעזרו לי במצב שלי: יש לי ורידים(נימים) בולטים בקרסוליים,והמצב חמור במיוחד ברגל שמאל וצבעה סמוק יותר,ומדי חורף אני נתקף בפצעים(כיבים)קשים כתוצאה ממחלת קריאוגלובולינמיה.ובנוסף חוסר תחושה חלקית בכף רגל שמאל.. אודה על תשובתך המהירה.

שלום לך אם בבדיקת דופלקס ורידי רגלים יש אי ספיקה, גרביים עשויות להקל אם כי לא לפתור את הבעיה. אז תחזור אלי ובמידה ונמצאה אי ספיקה, אסביר מה ניתן לעשות כי טיפול יעיל עשוי לפתור גם את בעיית הפצעים

מנהל פורום ורידים וכלי דם