אנא עצתך ד"ר

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

23/12/2005 | 18:01 | מאת: רן

שלום רב, שמי רן ואני בן 27. אובחנתי בגיל 22 כסובל מדלף ורידי באיזור האורולוגי, דבר שבא לידי ביטוי בבעיות זיקפה. עם הזמן ובעזרת טיפול המצב השתפר וכיום איני זקוק כלל לתרופות לשם קיום יחסי מין. עם זאת, החלו כעת זרמים חזקים בראש מצד שמאל אשר מתגברים (מאוד!!!) כאשר אני מקיים יחסי מין. כיום לחצים אלו הפכו בלתי נסבלים. שאלתי היא, האם החלק בראש המקושר לתפקוד האורולוגי הוא אכן החלק השמאלי? על מה הלחצים הללו יכולים להצביע לדעתך? תודה מראש, רן

ה'זרמים' בראש יכולים להיות קשורים להגברה בזרימת דם בזמן קיום יחסים. אין לכך לרוב כל משמעות למעט הטרדה לעיתים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם