טיפול בסקלרותרפיה מונחית אולטרסונד

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

09/01/2011 | 20:57 | מאת: לאה

שלום, אותרו אצלי לפני יותר משנתיים ורידים סתומים ברגל שמאל. המליצו לי על טיפול בזריקות קצף לורידים הפגועים על מנת לנטרל אותם. קיבלתי במשך שנתיים עשרות זריקות, הגעתי לטיפול כל 3-4 חודשים ובכל טיפול הוזרקו לי 3-5 זריקות לאורך הרגל. כעבור שנתיים, הרגל עדיין מאוד נפוחה באופן קבוע לכל אורכה ומאוד כואבת, אני מרגישה שהיא מלאה בגושי דם הבולטים מהעור, יש בה כתמי צבע. אינני מרגישה שיפור. שאלתי היא: האם יכול להיות שהטיפול לא משפיע עלי? לא מתאים לי? האם יש סוגי טיפול אחרים? נאמר לי בתחילה כי זהו טיפול עדיף על ניתוח ואחרי בערך 4 טיפולים אמורה להיות הטבה, אולם זה ממש לא כך. תודה רבה.

לפי תאורך הוזרקו לך בכל טיפול ב3-5 מקומות ובד''כ צריך הזרקה אחת עד שתיים. ייתכן מאד שלא טיפלו בוריד הפנימי שהוא מקור הבעיה כפי שצריך לעשות, אלה רק בענפים השטחיים

11/01/2011 | 17:43 | מאת: לאה

תודה על התשובה. אני מבינה שהזריקות לא טיפלו במקור הבעיה- הוריד הפנימי, אם כן, מה אני יכולה לעשות עכשיו? הרי הרופא המטפל אמור לדעת שיש לטפל בוריד הפנימי, לא? האם עליי לשאול אותו על כך? מדוע לדעתך הוא טיפל בענפים השטחיים? תודה

מנהל פורום ורידים וכלי דם