נימי דם ברגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

03/01/2011 | 13:02 | מאת: ל'

שלום, רציתי לדעת איזה טיפולים קיימים כיום לטיפול בנימי דם ברגליים. במקרה שלי זה גנטי והחמיר מאוד בעקבות הריונות. מה היתרונות לכל טיפול ובאיזו שיטה עדיף לטפל, האם יש תופעות לוואי והאם הטיפולים אכן יעילים והנימים לא חוזרים. כמו כן, האם אני צריכה לעשות לפני טיפול בדיקות כלשהן? והאם כדאי לעשות את הטיפולים לאחר שמסיימים עם ההריונות והלידות? תודה רבה

הטיפול בנימים יכול להיות בהזרקות או בלייזר. ההצלחה נקבעת בעיקר ע''י רמת נסיון המטפל ותגובת הנימים לטיפול. רצוי לעשות דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקה לפני שמתחילים בטיפול

מנהל פורום ורידים וכלי דם