וריד כואב

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

14/12/2010 | 21:48 | מאת: חיה לאה

לפני כשבוע חשתי כאב חד באצבע יד ימין בחלק התחתון שלה, ממש בחיבור בין האצבע לכף היד. לרגע חשבתי שנעקצתי ע"י חרק אך כשהסתכלתי ראיתי את הוריד באצבע בולט, כחול, כואב נורא וחם. הכאב נרגע לאחר מספר דקות וגם הוריד כבר לא היה כחול ולאחר מספר שעות הכל עבר. היום קרה לי אותו הדבר אך במקום אחר בכף היד, בחלק הפנימי של הכף, מתחת לאותה אצבע באזור הגבעה הבולטת. חשתי כאב חד, הווריד פתאום נהיה בולט, כחול, כואב מאוד. הכאב הפך למגרד מעט ואחרי כחצי שעה פחת אם כי לא חלף לגמרי. כעת המקום כואב וכשאני מותחת את האצבעות רואים את הוריד הכחול והכואב. מה זה התופעה הזאת?

שלום לך התופעה כפי שתיארת עלולה לנבוע מדלקת בוריד או מתסחיף. תיתכן גם סיבה אחרת לגמרי אך כדאי שתפני לבדיקת מומחה לכלי דם.

מנהל פורום ורידים וכלי דם