פקקת

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

06/12/2010 | 00:13 | מאת: אורלי

ביתי בת 25 אושפזה היום עכב פקקת באזור עצם הבריח בכתף ימין היא קיבלה טיפול באמצעות זריקה מדללת דם ונילקחו ממנה מס בדיקות דם נרחבות שתשובתן תינתן בעוד מס ימים--אבקש לקבל מיידע מעמיק יותר--נאמר לנו שמצב כזה בגילה הינו נדיר ולא ברור ממה הוא נגרם--בתודה--אימא מודאגת

לעיתים קיימת נטייה מולדת להיוצרות קרישי דם. ייתכן שזהו הגורם וביתך עוברת כעת את הבדיקות המתאימות לכך. לאחר קבלת התשובות, יישקל הצורך במתן טיפול נוגד קרישה, לרוב בכדורים בהמשך. כמו כן, פקקת עלולה להיגרם מלחץ מקומי בשל מבנה העצמות והחוליות, יש להעריך זאת באמצעות צילומי עצמות עמוד השדרה והכתפיים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם