שאלה כאבים בכף רגל ושוק שמאלי

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

20/11/2010 | 23:23 | מאת: רועי

שלום רב ד"ר לפני כ- 3 חודשים התחילו לי כאבים בכף רגל שמאל כאשר אני נח הכאב נרגע ואילו כאשר אני עומד על הרגל או הולך ממושך אני מרגיש כאב בכל תחתיתי כף הרגל במיוחד במרכז ולאחרונה יש לי נפיחות קלה בשוק בצד הפנימי ואני מרגיש מעין כאב ומתוח הלכתי לרופאת המשפחה שבדקה את הרגל במנוחה ואמרה שלא מרגישים בנפיחות "גולה" כלשהי וכן ביא נגעה לי בכף הרגל לדקה בערך ואמרה שזרימת הדם תקינה ונתנה לי כדור אטופן 600 שלא עזר כל כך ואמרה לי למרוחה בן גיי האם אתה יכול לכוון אותי מעט ממה הדבר יכול לנבוע? כי הכאב ממשיך תודה רבה ושבוע טוב רועי

או שמדובר בבעיית ורידים וממליץ לעבור בדיקת דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקת ורידים או פקקת, או בעיה אורטופדית. אם הבדיקה הנ''ל תקינה, ממליץ לפנות לאורטופד.

מנהל פורום ורידים וכלי דם