כלי דם מפוצצים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

14/11/2010 | 06:36 | מאת: אני

שלום. אני בחורה בת 24, וטרם הריתי או ילדתי. בשנים האחרונות הופיעו רשתות קטנות של כלי דם כהים בשני איזורים על אחת הירכיים שלי, והתפשטו לאורך הזמן. בשנה האחרונה הופיע גם כאב קר ועמום ממש סביבם, שמציק מאוד. אבי סובל מדליות רבות ברגליים ומבעיות כלי דם שונות. אני לא יודעת אם התורשה משחקת חלק, אך חשבתי שמוטב לציין. דברים שכדאי לציין בנוסף- לא נטלתי גלולות כבר כמה שנים, והמחזור החודשי שלי נוטה להיות כואב ולא מאוד מאוזן. הפן האסתטי לא ממש מעסיק אותי כרגע, הכאב הוא העניין העיקרי. ולשאלתי- האם כאב כפועל יוצא מבעיות בכלי דם הוא דבר שכיח?, אם כן, האם קיימים טיפולים לשיכוך או לשיפור?

ורידים ואף ורידונים בולטים עלולים לגרום לכאב. רק לאי ספיקת ורידים ישנה משמעות רפואית שכדאי לטפל בה. ממליץ שתעברי דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקה. אם יש תחזרי אלי

מנהל פורום ורידים וכלי דם