הריון

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

02/11/2010 | 08:01 | מאת: מיכל

אני בהריון בחודש רביעי. לפני כשבועיים הופיעו ורידים בולטים כמעט לכל אורך החלק האחורי של רגל ימין. התופעה מלווה בתחושת אי נוחות, לחץ וכאב בזמן עמידה. האזור כולו חם. האם מלבד הליכה יש דרכים להקל על התופעה? האם קיים סיכון אם התופעה תמשך לאורך זמן (קרישיות יתר למשל)? האם הורידים הבולטים ייעלמו לאחר הלידה? תודה.

שלום לך ניתן בשלב זה להשתמש בגרב אלסטי בזמן שאת לא שוכבת וכן להגביה הרגלים כאשר את שוכבת. יש סיכוי לשיפור לאחר הלידה. אם עדיין קיימים ורידים 3 ח' לאחר הלידה, ממליץ על דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקת וריד פנימי.

מנהל פורום ורידים וכלי דם