קריש דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

15/12/2005 | 19:45 | מאת: אדוה מוקואס

לדוקטורים שלום, מזה כחודשיים יש לי אבים בבטן בצד ימין. לפני שבוע החל כאב משמעותי בשוק ימין, שבעקבותיו הלכתי למיון. שם שלחו אותי הבייתה אך הכאבים המשיכו והלכתי לבדיקת אולטרה-סאונד. גילו לי קריש דם בוריד הסוליאוס (שהבנתי שהוא שטחי). במיון שלשם הלכתי שוב אמרו שהווריד אינו עמוק ואין סכנה, רק שאפסיק לקחת גלולות נגד הריון. ופא המשפחה לעומת זאת המליץ לי לקחת זריקות clexane וכדור קומדין מידי יום. כרגע הכאב ברגל חלש מאוד אבל הכאב בבטן עדיין קיים. מה לעשות?

16/12/2005 | 15:12 | מאת: אילנית

רציתי לשאול ולהבין מה בדיוק עושה הכדור פלוויקס שכביכול מומלץ לאנשים שעברו אירוע מוחי ומידי חודש יש להם אירועים קטנים .הבינותי מכתבה שהייתה אצלכם בנושא אירוע מוחי שממומלץ לקחת פלויקס {כדור המפורר גושי דם במוח} האם זה באמת תפקידו של הכדור והאם טוב לקחת אותו לניסיון ל-3 חודשים. יש לי תור כלומר לבעלי ב-22 לינואר לבית חולים תל השומר לבדיקה נוספת אצל נרוכרוגיה, אני פשוט רוצה להבין עם אצטרך לבקש מהרופא את הכדור הזה כי רופא המשפחה שלי אמר לי שהוא צריך מכתב מרופא נרוכרוג בכדי שהוא יתן לי אותו כלומר המלצה נוספת על כן אני רוצה שגם אתה תמליץ בכתב לאימל.

ממליץ על בדיקה לטרומבופיליה - קרישיות יתר אצל המטולוג מרפאת קרישה. ממליץ לפנות לבדיקת כירורג וגינקולוג

מנהל פורום ורידים וכלי דם