אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

08/12/2005 | 12:01 | מאת: קרן

שלום רב, דודתי עברה אירוע מוחי ומאושפזת בביה"ח כתוצאה מאירוע שותק חצי גוף שמאל, אך היא בהכרה ומתקשרת עם הסביבה, הזיכרון בסדר והיא מזהה והדיבור לא נפגע. היום התעוררה והיא אינה רואה בעין צד שמאל. ברצוני לדעת מה התופעות הנלוות לאירוע מוחי?מה ההשלכות? האם תשוב אליה הראייה?? האם זו תופעה זמנית? איך מטפלים בנזק שנגרם לעיניים? והאם השיתוק הוא זמני? ומהן דרכי הטיפול במקרים כאלו?

בהחלט עלול להיות קשר לעיורון בעין לאירוע המוחי. השיתוק יכול להשתפר בהמשך. ממליץ על שיקום - כדאי שתופנה ע''י רופא מטפל.

מנהל פורום ורידים וכלי דם