האם יש לי חסימה?

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

01/12/2005 | 19:49 | מאת: מודאגת

אני בת 25 סובלת מלחצים בראש ומשני צידי הפנים בצואר לחצים ודקירות. יש לי כולסטרול ברמה של 227 כולסטרול LDL calcברמה של 142.6 דופק מהיר עד 140 ולחץ דם נמוך.משקל 40 ק''ג. היו לי הפרעות בקצב לב והם פסקו עם הורדת תרופה. כרגע אינני מטופלת כלל ומלאה חששות. הייתי בטיפול שיניים קיבלתי זריקת הרדמה והתעלפתי לדברי הנוכחים סביבי עין שמאל נסגרה לי והפה התרומם בחציו למספר שניות עיוות כמו באירוע מוחי. תוצאת זריקת ההרדמה היתה שלא נרדם איזור ההזרקה אבל הראש היה כבד וכן חנק בגרון וכובד ביד שמאל. עתה לאחר חמישה ימים מהאירוע עדיין לחצים בצואר בצידי הפנים ראש כבד ולחץ על עין שמאל. אינני יודעת אם אני סובלת מחסימות ולאיזה מומחה לפנות שיבדוק אותי. אודה לתשובתך.

קרוב לודאי שנפגע עצב כתוצאה מהזריקה. לרוב זה חולף לחלוטין במשך הזמן. ממליץ על בדיקת נוירולוג.

מנהל פורום ורידים וכלי דם