מצב דליות חמור ברגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

27/11/2005 | 19:11 | מאת: דבורה

שלום רב אני סובלת מזה שנים מדליות, אחרי ניתוח שלא עזר בכלום , בזמן האחרון יש לי שתי בעיות חדשות 1. התקבצויות קשות ברגליים 2. מאז נתן לי הרופא לקחת קומדין יש לי כתמים כחולים כמו שטפי דם ברגליים אני מבקשת לדעת להתקבצויות איזה כמות של מגנזיום לקחת - מה המינון המתאים כי 300 מ"ג לא עוזר לי ו-מה לעשות לגבי הקומדין , הרופא אומר שזה כלום ולי זה נראה שזה רק הולך ומחמיר מצפה לתשובה דחופה דבורה

הדרך הטובה ביותר היא לפתור את בעית הורידים, ויש כיום פיתרונות מצויינים ללא ניתוח. פרטים באתר www.dr-galili.co.il

מנהל פורום ורידים וכלי דם