האם בעיית כלי דם?

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

25/11/2005 | 01:08 | מאת: מבולבלת

ד"ר נכבד שלום רב, אני בת 32, לפני כ-7 חודשים עברתי ניתוח TTS בקרסול. במסגרת הניתוח בוצע גם נאורוליזיס וכן כרתו וריד באורך 2 ס"מ מכיון שהיה מעובה ולחץ על העצב. מאז הניתוח ועד היום נוצרת נפיחות גדולה של הקרסול וכף הרגל כולה, ובמיוחד נפיחות קשה מעל התפר החיצוני הניתוחי, באזור הפטישון הפנימי. הנפיחות הקשה הזו גם מאוד כואבת. שני רופאים שהתייעצתי איתם (רופאת מפשחה ורופא אא"ג שלי, שהוא ממש אכפתי...) העלו את האפשרות שמדובר עכשיו בבעיה של כלי דם. השבוע העלה את האפשרות גם נוירוכירורג שהתייעצנו איתו לגבי אפשרות של ניתוח לתיקון הניתוח הקודם (נראה, כי גם נוצרה פגיעה בסעיף אחרשל העצב הטיביאלי שאותו ניתחנו מלכתחילה. מה דעתך? הייתכן שאכן מדובר בבעיה של כלי דם, ושצריך לבדוק את זה? אם כן, מה זה יכול להיות? אם לא - גםכן, מה לדעתך זה יכול להיות? מודה לך מראש, מבולבלת עד ייאוש

25/11/2005 | 01:15 | מאת: מבולבלת

ונראה לי שהוא די חשוב - הרגל שלי גם קופאת - מגובה אמצע השוק ועד הבהונות - היא פשוט נהיית קפואה כקרח, ואילו הרגל השנייה - בטמפרטורה גבוהה ממנה בהרבה

לעיתים ניתוח פוגע בניקוז למפטי ונגרמת נפיחות. אינני שולל בעיה בורידים ולכן מציע שתעברי דופלקס ורידי רגלים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם