אני רוצה שתיקראו סיפור מעניין

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

24/11/2005 | 21:47 | מאת: דניבוי

רופא של מכבי ביצע לפני שנים ניתוח פשוט של כריתת כיס מרה בגופי .אף על פי שציינתי בפניו כי אני כבר לא מרגיש כאבים ,הוא המליץ לי לעבור את הניתוח .שאלתי שאלות עיניניות האם אני יוכל לחזור לכל מה שהייתי עושה כמו ,שירה מיקצועית ברמה גבוהה וספורט ועבודות פיזיות ,תשובתו הייתה :תוכל לעשות הכל בלי בעיה .כבר כמה שבועות לאחר הניתוח הייתה לי נפיחות קלה ,ניגשתי לרופא והוא ציין שזה מצב נורמלי לאחר ניתוח ושאין לי מה לידאוג .חזרתי לאט לאט לפעילויות אבל תמיד היה שם משהו מוזר אבל לא התיחסתי כי זכרתי את מה שהרופא אמר שזה נורמלי ושאני יכול לעשות הכל מכל הבחינות .כמה שנים לאחר מכן החלה החמרה רצינית ומתברר מצילומי סי טי וגם מבדיקת emg שבעצם כמעט כל שריר הרקטוס אבדומינוס -האורכי הימני בדופן הבטן מנוון .התחלתי לבדוק לעומק והבנתי שהרופא שניתח אותי פגע בעצב שמוליך מעמוד השידרה לשריר.כתוצאה מכך זה פוגע פגיעה קריטית וקטלנית בדופן הבטן ובנוסף כתוצאה מזה שריר הרקטוס השמאלי מושך חזק שמאלה ויש התרחבות וכאילו פתיחה של קוו האמצע (הליניאה אלבה )וזה רק מחמיר את החולשה .כתוצאה מהחולשה ניפגע באופן מאסיבי ביותר היכולות שלי כזמר טנור עם פוטנציאל ברמה גבוהה מאוד -וזאת גם לפי מורות גדולות שמלמדות באקדמייה -זה פגע בצורה קטלנית בדבר שהכי אהבתי לעשות בחיים וביכולת לכישרון יוצא דופן בתחום .זה פגע ביכולת שלי לעשות עבודות פיזיות שבעבר לא היו מהוות שום בעיה עבורי ופה ושם גם פגיעה שמחמירה לאט לאט באיכות החיים כמו קצת יציבה ,כאביי גב יותר משמעותים עקב חוסר התמיכה המספקת של שרירי דופן הבטן ואפילו בשרותים אם אתה צריך קצת ללחוץ יותר יש מיחושים ,וגם לפעמים גם סתם בישיבה מידי פעם תוקפים כאבים מסוימים את אזור דופן הבטן הפגוע.כך שמכל הבחינות הרופא של מכבי עשה לי נזקים פי 100 מאשר טוב והכל מניתוח פשוט .כמובן שפתחתי תביעה נגד הרופא ומכבי .כתוצאה מכך נוצרו גם לחצים ומאמצים על מיתריי הקול עקב חוסר תמיכה מספקת ליכולות כמו שהיו לי וזה גרם גם נזקים נוספים למיתריי הקול כמו עיבוי מסוים של מיתר ממאמצים שבעבר לא הפריעו כי הייתה לי תמיכה מאסיבית ומוצקה ,גם הייתי ספורטאי בתחום של חדר כושר ומישקולות וגם רכבתי בזמנו הרבה על אופניים. הדבר החמור הנוסף הוא השקרים והלכלוך של העורכי דין שמייצגים את מכבי .למשל הרופא שהם שלחו אותי כחוות דעת נגדית עבורם היה כל כך פאטתי ותשובתו היתה שזה נזק חלקי וקטן .אני שואל את עצמי האם הוא לוקה בשכלו ,האם הוא לא קורה עיברית האם הולא יודע לקרוא למשל ,בבדיקת emg מצויין במפורש שהשריר מת התשובה הייתה אפס פעילות ,בctרואים שכמעט אין לחלוןטין שריר אלה רק ריקמת הפאסייה שמחזיקה את הבטן .והנזק רק מחמיר .אפשר כמעט לחשוב שהפרופסור מצד הניתבעים נתן את דעתו עבור בצע כסף ולא יותר .זה ממש מצחיק כי כל מיני רופאים כירורגים של מכבי עצמם בבדיקה אומרים לי שנזק כזה כמו שיש לי מחתך כמו שהרופא ביצע הם לא ראו בכל הקריירה שלהם.אפילו מנה ל מחלקה של מכבע רופא כירורג מחיפה אמר בביקור אצלו שהוא היה מפטר ממחלקתו רופא שהיה עושה כזה נזק כמו שהוא רואה אצלי .אז הטיוחים והשקרים וסילופי אמת של עורכי הדין שמייצגים את מכבי ממש מעלים עובש וסירחון בצורה כל כך שקופה וברורה ,ואני יעשה הכל בכדיי שהשופט יוכל ליראות זאת מבלי שיזרקו לו חול בעיניים. והכי מכאיב שהנזק ממשיך לגדול ורופאים מנתחים אומרים לי שזה לא מצב פשוט הנזק שניגרם לי .ממש מעניין כולם אומרים שזה נזק גדול ושזה מסובך אפילו לנסות לשפר את זה חוץ מהפרופסור שקיבל כסף ממכבי .(מי שרוצה אני יאמר לכם את שמו) אספר עוד קוריוז ,הייתי בזמנו אצל רופא ספורט הוא אמר לי להתיישב ולחץ פה ושם וישר שאל אותי ,איפה שריר הרקטוס הימני שלך ,לאן הוא נעלם. ולמשל הייתי בהדסה בירושליים אצל כירורג מיקצועי ,הוא אמר לי תעמוד תתאמץ ותשתעל ומיד אמר לי אין לך פה שריר ,ורק ה "פרופסור"שעורכיי הדין של מכבי שלחו אותי התחיל למשש לקחת סנטימטר ולמדוד ושוב למדוד ,ובסוף לאחר כאילו משהו "מיקצועי " אמר זה משהו קטן ונזק חלקי ,ופתיחה של כ חצי סנטימטר באמצע ,ואציין שהוא בכלל בפנסיה והמומחיות שלו זה יותר כליי דם ולא ממש דברים בכיוון שלי .ומצד שני פרופסור מנהל מח שעובד גם במכבי ראה אותי לפניי כשבוע וחצי ואמר לי שזה באמת נזק יוצא דופן ושיש התרחבות באמצע של כמה סנטימטרים .וגם רופא של מכבי שראה אותי לבדיקה לפניי כחודש אמר שזה נזק באמת גדול ומשמעותי .אז תבינו את כל הלכלוך עד כמה הקופה שיודעת שרופא שלה פגע באופן בלתי הפיך בבחור שרק רצה להצליח בחיים ולהתקדם בתחומים שהיה מצוין בהם ,עד כמה הם מוכנים ללכת ולרדת לרמות של שקרים לכלוך סילופי אמת וכו. בנוסף גרמו או זרזו את מותו של אבי ז"ל זיכרונו לברכה אני אכתוב לכם בהמשך.

24/11/2005 | 21:49 | מאת: דניבוי

אני גם רוצה לפתוח פורום לניפגעי מכבי ,מקום שאפשר יהיה ליכתוב להתייעץ ולדעת דברים שאפשר לעשות כנגד הקופה מבחינת נזקים שניגרמו עי או תחת קורת גג של קופת חולים מכבי .אשמח לשמוע על מיצטרפים אם יש .בטוח שיש רק צריכים להצטרף .

מנהל פורום ורידים וכלי דם