דליות ברגליים, הריון...

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

17/11/2005 | 21:58 | מאת: מיכל

ד"ר גלילי שלום אני בת 35 בתחילת הריון. אני סובלת שנים רבות מדליות ברגליים ואף עברתי ניתוח להסרת וריד בולט (וריד אחד מני רבים) לפני 12 שנה. מלבד לבעיה האסטטית שהורידים מהווים אני חוששת שבמהלך ההריון הזה (שלישי במספר) המצב יחמיר אף יותר. הורידים הם כחולים, בולטים, מתחילים במפשעה ומסתיימים בקרסול. האם יש דרך לטפל בורידים במצבי הנוכחי כדי שהמצב לא יחמיר בחודשים הקרובים? אילו פרוצדורות נוספות אני יכולה לנסות מלבד ניתוח שהתגלה ככשלון. האם אתה מטפל במסגרת קופות החולים או שמא צריך לפנות אליך באופן פרטי? תודה רבה על תשובתך\ מיכל

ניתן לטפל באופן יעיל בהרבה מניתוח. לפרטים נוספים כנסי לאתר הבית שלי.

מנהל פורום ורידים וכלי דם