בלוטה באמצע זרוע ימין

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

12/11/2005 | 15:28 | מאת: יובל

לפני כחודשיים הופיעה באמצע זרוע ימין בלוטה אשר בהתחלה הייתה נפוחה וכואבת (הבלוטה, לא כל היד) מאוד אבל לאחר אנטיביוטיקה (אוגמנטין) נשארה רק הנפיחות. רופאים אומרים שזה קרע בוריד דם אך אני סובל ממחלה הלימפנגיומה בחלק העליון של גופי כולל כף היד ורציתי לדעת אם יש קשר למחלה ואם אכן זה קרע בוריד דם, מה אפשר לעשות? ומה הסכנות בטיפולים? תודה

יש סבירות גבוהה שזה קשור לבעייה שממנה אתה סובל. לא אוכל לומר לך לפי דבריך האם מדובר בוריד קרוע עד שלא אבדוק אותך.

מנהל פורום ורידים וכלי דם