בעיות בכלי דם ברגליים אצל אבי- בן 83

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

09/11/2005 | 22:44 | מאת: מרים

לד"ר גלילי שלום, אבי בן 83 סובל מכאבי רגליים - בשוקיים בעיקר בהליכה . בבדיקה אצל מומחה נמצאו מספר סתימות בורידים . בעברו מעשן כבד עד לפני כ-10 שנים, סובל מסוכרת 2 , קוצב לב מזה 3 שנים ומטופל בתרופות שונות כולל קומאדין. בסה"כ מרגיש טוב אבל מתקשה בהליכה. מאחר ואינו מוכן לעבור ניתוח לשיפור המצב ברגליים מפאת גילו- האם קיים פתרון אחר ? לאחרונה קראתי על שיפור המצב בעזרת טיפול בלייזר- האם מתאים? האם תוכל להפנות אותי למומחה לעניין באזור הצפון?

השאלה האם מדובר בסתימות בעורקים או בורידים. מדובר בבעיות שונות לחלוטין. בדקי וחזרי אלי.

10/11/2005 | 16:01 | מאת: מרים

תודה להתייחסותך המהירה. אני חושבת שהבעיה היא של סתימה בעורקים. בזמנו ביצעו בדיקת דופלר ומצאו 2 סתימות והמליצו על ניתוח מעקפים. מרים

מנהל פורום ורידים וכלי דם