לחץ דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

06/11/2005 | 15:29 | מאת: elkyamsl

אני בגיל 63 ורצתי לדעת מה זה לחץ דם תקין בגיל הזה אני עשיתי מדידה של כמה ימים והתברר שיש לי לחץ דם 140/87 דפיקות לב בין 55 ל-65 . ויש לי ציצולים באוזן לאחרונה האם זאת הסיבה . בתנאי מאמץ ריצה הלחץ דם היה 138/82 דפיקות 80 אך זה קורה . למה כשיש מתח בבדיקה הלחץ עולה ולמה . לעומת זאת פעילות מאומצת בתנאי לחץ המצב שונה 147/87 דפיקות לב 65 עד כמה יכול להגיע לחץ דם ודופק בעבודה או פעילות ספורטבית כדי לדעת את הגבול בפעילות . כשאני בדוק לחץ דם אני נכנס ללחץ האם יש שיטה להורדת הלחץ לפני בדיקה כי זה משפיע על התוצאה

07/11/2005 | 09:54 | מאת: שלמה

אני בן 58 לחץ הדם שלי עלה לאחרונה ל139-75 אני עוסק בספורט אתגרי רכיבת אופני במאמץ. השאלה האם לחץ הדם תקין- במדה ולא מה עלי לעשות בתודה שלמה

מנהל פורום ורידים וכלי דם