דימום בצואה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

04/11/2005 | 23:16 | מאת: שי

ד"ר גלילי שלום. אני לא יודע אם זה קשור בדיוק לפורום אבל זאת הכותרת הכי מתאימה שמצאתי. אני בן 17 וכבר חודש אולי יש לי דימום בצואה. זה התחיל עקב קושי ביציאה לאורך שבוע-שבועיים ועכשיו ממשיך בלי קשר. חשבתי שזה פצע שייקח לו זמן להחלים, גם מכיוון שזה קרא לי מספר פעמים בעבר אבל בצורה פחות רצינית פחות דם ולתקופה יותר נמוכה. יש לציין (אולי) שאני רזה עושה ספורט אוכל מסודר יחסית ובחודש האחרון מקפיד לשתות ולאכול סלט. רציתי לדעת אם יש לי סיבה לדאוג וללכת לרופא (כי הבנתי שהבדיקה לא נעימה) או שכנראה מדובר בפצע שיעבור מעצמו, מבחינה הסתברותית כמובן. תודה מראש

לא נראה שיש לך מה לדאוג. בכל זאת ממליץ על בדיקה אצל פרוקטולוג

מנהל פורום ורידים וכלי דם