בעיות קור

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

29/10/2005 | 00:08 | מאת: שימי

שלום רב לך ד"ר יאיר גלילי. יש לי בעית קור שהתופעות שלה היא התכחלות שפתיים, אצבעות ברגלים ובידים . ואני אפילו מגיעה למצב שאני לא מרגישה את כפות הרגלים שלי הם כול הזמן קרות כמו: קרח במקפיא.וגם הצריכה של כמות המלח שלי באוכל היא מוגזמת אנשים מתלוננים שלא יכולים לאכול את האוכל שלי ואני עוד מוסיפה מלח לאכול .השאלה אם יש קשר להתכחלות?ומה לעשות עם כמות המלח שאני שמה באכול האם זה מעיד על משהו?

איני חושב שזה קשור לכמות המלח. הגיוני יותר שהבעיה קשורה לתגובה של כיווץ יתר של כלי דם. ממליץ על בדיקת ראומטולוג בשאלה של תסמונת raynoud

מנהל פורום ורידים וכלי דם