טיפול ברקמות וכלי הדם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

24/10/2005 | 12:00 | מאת: מודאג מאוד

שלום רציתי לשאול ולברר אם קיים בארץ טיפול [לא ניתוח] להעלמת ורידים וכלי דם פגומים ובולטים בפין , אשר גרמו לפגיעה ונפיחות וכאבים בפין ובאשכים . כתוצאה מקרע או סדק במעטפת הפנימית של הפין והאשכים . הבנתי שיש טיפול חדשני כזה שהוא עוזר דרך חומר מוקצף שמוזרק לרקמות או לורידים לאלה שיש להם בעיות כאלה ברגליים , רוצה לציין שבצילום דופלר שהאורולוג שלח אותי לעשות לא מאובחנים כלי הדם הפגומים כי עברו המון המון חודשים מאז הפגיעה למרות אפשר לראות בעין את המון הורידים בולטים בעור הפין , יש לי גם הרגשה נוספת בפין חוץ מהכאבים , הרגשה כזאת שהפין כבר מת עם חצי רגש חיוני בריא . האם זה יכול להיות נמק התחלתי בפין ? אני ממש מפחד והאורולוגים כזה לא רוצים לקחת אחריות ..... האם יש טיפול כפי שצינתי בהתחלה והאם יש לי נמק בפין ? תודה .

לא טיפלתי מעולם בורידים בולטים בפין, וממליץ שבכל זאת תמצא אורולוג שזהו תחום עיסוקו.

09/11/2005 | 17:56 | מאת: שחר אור

אולי בעיותך יפתרו ותוכל להציל את הזה שלך www.ashnow.com/israel בהצלחה

מנהל פורום ורידים וכלי דם