בעיית נימי דם....

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

23/10/2005 | 16:39 | מאת: פוני

שלום, אני סובלת מנימי דם ברגליים כבר די הרבה שנים. לא מדובר בורידים בולטים, אלא רק נימי דם מאד מכוערים. יתכן שהם החלו בשל נטילת גלולות נגד הריון ויתכן שזוהי תופעה גנטית, אך היא מאד מפריעה לי מבחינה אסתתית. האם תוכל לומר לי מהי השיטה המוצלחת ביותר הקיימת היום לטיפול בנימים אלו ומהם הסיכונים ו/או תופעות הלואי. האם לאחר טיפול נוצרים נימים במקומות אחרים? האם הנימים עצמם חוזרים שוב לאחר תקופה מסויימת? ומה עלי לשנות באורח חיי על מנת לא להגביר את הופעת הנימים. תודה מראש

השיטה הבדוקה המוצלחת ביותר לטיפול בנימים היא הזרקות . במידה ומבוצעות ע''י רופא מיומן, ההצלחה גבוהה, אם כי קשה לנבא את מס' הטיפולים הצפוי. הטיפול אינו מונע הופעת נימים חדשות.

24/10/2005 | 10:01 | מאת: פוני

שמעתי על שיטה נוספת במכשיר המכונה כמדומני "ביודרם". האם הטיפול בה אינו בטוח יותר? פחות פיגמנטציה? פחות אי נוחות? למרות שההזרקות כפי שאמרת אינן מונעות הופעתם של נימים נוספים, מה אפשר לשנות באורח החיים על מנת למנוע או לפחות להאט את הצטרפותם של נימים נוספים למשפחה? ושוב תודה מראש! פוני

מנהל פורום ורידים וכלי דם