דלף ורידי באיבר המין המונע זיקפה חזקה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

22/10/2005 | 13:47 | מאת: ערן

דר' גלילי שלום רב לפני 5 שנים לקחתי יוזמה ונבדקתי כדי למצא את סיבת הזיקפה המוחלשת שלי. התוצאות הראו כי אני סובל מדלף ורידי וכי אין בעיין אספקה של דם לאיבר .ומאש זנחתי מיאוש את העניין אני בן 42 נשוי +3 .לכאורה נראה מאושר אבל , אני ואישתי , מאו מתוסכלים מהמצב.. . גם ויאגרה אינה פותרת את הבעייה מאחר והדם בורח החוצה. הויאגרה עוזרת מעט וזה מלווה בתופעולת לוואי לא נעימות עבורי. יש טיפול בדלף וירידי ? יש לך עצה? ולא רוצה טבעות וכל מני מכשירי חנק. תודה ערן

שלום ערן. ממליץ שתפנה בשאלה זו לאורולוג שמומחיותו מיניות הגבר.

מנהל פורום ורידים וכלי דם