כיבים ברגלים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

19/10/2005 | 15:05 | מאת: עדי

סבא שלי אאם מבוגר מאוד כבן 89 אשר סובל מהחזר דם ורידי לקוי מהרגליים. עקב כך מופיעיפ לו כיבים בשוקיים בשתי הרגליים. המצב הזה קיים כמעט 7 שנים במצב סטטי ללא שינוי. לאחרונה המצב החמיר והכיבים גדלו ו7התפשטו ברוחבם. ההיו ביעוצים לא מעטים אצל רופאי כלי דם בכירים. (יש לציין שאני אחות במקצועי ומלווה את סבא בכל התהליך).לאחר דופלר שהראה שיש חסימה חלקית בשתי הרגלים ועקב גילו שום רופא אינו מוכן לטפל בו ניתוחית ואני גם מבינה למה ההמצלה היחידה שניתנה היא הפעלת רגליים ושכיבה עם רגלים מורמות . הטיפול הנ"ל הכן עזר אך כעת המצב החמיר .אני יודעת שאין תרופת פלא אך אולי ישנו טיפול מקומי משהו חדשני על העור הפצוע שיכול להקטין את הכיב או לפחות להקל על סבלו.אינו רוצה יותר לטרטר אותו מרופא לרופא

יש סיכוי שניתן לעזור לו לפתור את הבעיה. מציע שתעייני באתר שלי לפרטים נוספים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם