העלמות נימי דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

08/10/2005 | 10:19 | מאת: עוז

לד"ר יאיר ולכל מי שיש לו בעיה דומה אתחיל בברכת שנה טובה אני בן 60 אני מגלהמדי פעם נקודותדם מרוכזות כמו נקודותחן על שקית האשעים מיזה למדתי שנעלמים נימי דם או מתייבשים הדבר התחיל להדאיג אותי בחצי השנה האחרונה בגלל שהם מתרבים עלי לציין שתפקודי המיני לא נפגע בכלל אבל המצב מפחיד אותי אשמח לקבל תשובותגם ממי שמכיר את הבעיה לאימל שלי

שלום. לא נראה לי שיש בעיה מדאיגה, אולם ממליץ שבכל זאת תיבדק ע''י אורולוג.

מנהל פורום ורידים וכלי דם