ורידים בולטים ברגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

01/10/2005 | 16:45 | מאת: אלה

כבר שנים רבות אני סובלת מורידים בולטים ברגליים, לפני כעשר שנים עברתי ניתוח אך אחרי חמש שנים הורידים חזרו והתרבו. שמעתי על שיטות חדשניות להסרת ורידים- טיפול בלייזר ואולטרסאונד. האם כדי להסיר את הורידים ע"י אחד מהטיפולים הללו? עלות הטיפולים 6000 ש"ח לרגל אחת. האם שווה לשלם סכום כל כך גדול על הטיפולים הנ"ל? מהו הטיפול היעיל ביותר? מה יהיו התוצאות לטווח הרחוק? מהם הכירורגים המומלצים לניתוח זה? תודה מראש.

הזרקות תחת אולטרהסאונד הן טיפול מאד יעיל. הלייזר מתאים רק לחלק מהמקרים ולרוב צריך להמשיך בהזרקות תחת אולטרהסאונד. לגבי שאלת המחיר, ניתן במקרים מסויימים לבצע במחיר נמוך משמעותית מהמחיר שהזכרת. לפרטים נוספים כנסי לאתר שלי, וכמו כן תתקשרי למספרים המצויינים שם. לגבי ניסיון, אני המוביל בתחום זה בארץ ואשמח לטפל בך. שנה טובה

מנהל פורום ורידים וכלי דם