פנים אדומות וחמות מאוד

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

17/02/2008 | 08:23 | מאת: עינת

שלום, אני בת 29. אני לא יודעת אם אני בפורום הנכון, אבל ביומיים האחרונים הפנים שלי אדומות מאוד, בהתחלה חשבתי שזה מהחימום בבית אבל גם הרבה אחרי שהופסק החימום הפנים שלי נשארו אדומות, אני הולכת לישון ככה בלילה ומתעוררת בבוקר, אני מרגישה חום ממש חזק באזור הפנים והאוזניים, אין לי חום אז אני לא ממש יודעת מה התופעה הזו.

יתכן שאת סובלת מהרחבת נימי דם שטחיים הנקראת רוזצאה. תוכלי לקרוא על כך בקישור הבא http://www.rosacea.org/patients/materials/coping/index.html

מנהל פורום ורידים וכלי דם