c.t מוח והפירמידות

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

23/09/2005 | 13:53 | מאת: אביעד

שלום רב ד"ר ! סבתא שלי בת ה- 85 עשתה C.T של המוח והפירמידות עקב טינטון באוזניים. התוצאה היא: המוח: אטרופיה קשה של המוח והמוחון. ייתכן אוטם לקונרי בבסיס הגרעינים משמאל. אין לראות ממצא פתולוגי נוסף. האוזניים: ללא ממצא פתולגי באוזניים. ברצוני לדעת האם התוצאות של המוח מסוכנות? מהי הטטרופיה? והאוטם? היא חשה בטוב. צלולה.ללא תלונות. תודה רבה ושבת שלום, אביעד.

אין לממצאים אלה משמעות קלינית המחייבת בירור נוסף. אטרופיה היא ניוון בד''כ הדרגתי של רקמת המוח הקורה לכולנו עם השנים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם